ZAŠTO KUPOVATI U MONARTU? ZATO ŠTO ĆETE PORED RAZNOVRSNE PONUDE I PRISTUPAČNIH CENA DOBITI STRUČNE SAVETE LJUBAZNOG OSOBLJA. MONARTOVI KUPCI ĆE NAIĆI NA JEDNU PRIJATELJSKU ATMOSFERU, GDE ĆE MOĆI DA NAАU SVE ŠTO IM JE POTREBNO ZA SLIKARSKE I HOBBY TEHNIKE. PROVERITE ZAŠTO SE MONARTOV KRUG PRIJATELJA SVAKODNEVNO ŠIRI!

KORIŠĆENJE MONARTOVE WEB PRODAVNICE

USLOVI KUPOVINE

 

 • Vlasnik ove web prodavnice je STKR i Kreativna radionica Monart, 23000 Zrenjanin, Narodne omladine 2
 • Kupcem se smatra svaka osoba koja nakon registrovanja, elektronskim putem naruči bar jedan proizvod iz naše web prodavnice.
 • Maloletnim licima je dozvoljeno korišćenje Monartove web prodavnice samo uz punoletnu osobu.
 • Odgovornost za istinitost podataka snosi kupac prilikom registracije. Za svaku promenu podataka pri registraciji odgovoran je korisnik registracije. Registracijom na ovaj web sajt, postajete naš klijent. Istovremeno garantujete da su podaci koje ste dali istiniti i da ste saglasni sa Uslovima upotrebe. Molimo Vas da obratite pažnju na činjenicu da vas nećemo prihvatiti kao našeg klijenta, a time će vam biti uskraćene sve mogućnosti koje Vam web sajt monart.co.rs pruža, u slučajevima ako su stavke Uslova upotrebe prekršene ili na drugi način zloupotrebljene. Ako ponovo pokušate da se registrujete, zadržavamo pravo da Vaš zahtev odbijemo.
 • Sve što se objavi na sajtu www.monart.co.rs uključujući tekstualni deo i fotografije isključivo su vlasništvo Stkr i Kreativne radionice Monart. Zabranjena je reprodukcija ili kopiranje sadržaja ovog sajta bez izričite pismene saglasnosti vlasnika.

NARUČIVANJE

 • Željeni artikli se naručuju isključivo elektronskim putem. Pre toga se morate registrovati kao naš klijent, inače nećete moći da naručujete, već samo da pregledate artikle koji su u našoj ponudi.
 • Dobro pogledajte opis artikla, kao i to da li se trenutno nalazi na lageru. Cene su izražene u dinarima i odnose se na jedinicu mere, komad, set ili pakovanje, što je posebno naznačeno. Cene se mogu menjati bez prethodne najave, a već naručeni proizvodi će se naplatiti po ceni koja je bila u trenutku naručivanja.
 • Artikle naručujete tako što kliknete na Dodaj u korpu. Pregledom vaše on-line korpe možete da brišete proizvode koji se nalaze u njoj ili da dodajete nove. Kada ste završili sa narudžbinom i poslali nam je elektronskim putem, smatraćemo da je naručivanje završeno. Ukoliko ustanovimo da nekih od željenih proizvoda nema na lageru, obavestićemo vas elektronskim putem, najviše do dva radna dana i dogovoriti nov rok za isporuku ili otkazati narudžbinu tog proizvoda.

ISPORUKA ROBE

 • Roba će biti isporučena u zavisnosti od načina plaćanja, od 2 do 5 dana od dana naručivanja, računajući samo radne dane, osim ako se ne dogovorimo sa klijentom drugačije.
 • Troškove dostave uvek snosi kupac.
 • Za brzu poštu koristimo usluge Post expressa Danas za sutra, a njihov cenovnik možete pogledati ovde (http://www.postexpress.rs/cene.asp). Ne odgovaramo za eventualno povećanje cena korisnika usluga Post expressa.  Od kurira Post expressa uvek ćete dobiti račun na kojem će pisati koliko košta dostava Vaše pošiljke. Za sve nesuglasice u vezi sa tim molimo vas da se obratite Post expressu.
 • Ako plaćate avansno uplatom na naš račun, troškove dostave snosite vi, a uplaćujete iznos za salvete i poštarinu: pošiljka do 15 salveta 90,00 din; pošijka od 16 do 40 salveta 100,00din; pošiljka od 41 do 80 salveta 135,00din. Za teže pošiljke preporučujemo slanje post expressom. U ovu cenu je uračunato posebno pakovanje. Za količine preko 80 salveta molimo Vas kontaktirajte nas na monart@monart.co.rs ili pozovite 023/ 567 499 ili 064/ 128- 31- 46  Za sve sume preko 7.000,00 preuzimamo troškove dostave.
 • Prilikom pakovanja pošiljke vrši se detaljna kontrola naručenih proizvoda, zato preporučujemo, da obavezno kod dostave otvorite paket i pregledate robu u prisustvu dostavljača i da odbijete da preuzmete robu ako paket ima vidljiva oštećenja, a to isto prijavite dostavljaču.
 • Za vraćene odnosno nepodignute pošiljke naplaćujemo poštarinu, a u slučaju neplaćanja iste brišemo vas sa liste kupaca čime ćete biti onemogućeni za bilo kakvu dalju kupovinu u Monartovoj web prodavnici.
 • Kupac se obavezuje da će platiti ukupan iznos naručene robe i troškove dostave. Možete platiti nakon naše potvrde narudžbine:
  1. pouzećem, prilikom kurirske dostave na kućnu adresu preko Post expressa.
  2. avansno, na žiro račun Stkr i Kreativna radionica Monart, OTP banka 325-9500700024558-47
  3. ukoliko posedujete registrovanu firmu i želite da platite narudžbinu sa svog računa, molimo Vas kontaktirajte nas na monart@monart.co.rs ili na 023/ 567-499, 064/128-31-46
  4. kupce iz inostranstva molimo da nas kontaktiraju.
 • U svakoj pošiljci nalazi se račun sa svim specifikacijama.
 • Nakon dostave obavezno pregledati robu. U slučaju da imate opravdane reklamacije molimo Vas da nam u roku od dva dana nakon prijema robe, saopštite, telefonom ili elektronskim putem. Reklamacije nakon 48h od prijema robe se neće uvažiti.
 • Kupac ima pravo na povraćaj robe koju nije naručio ili ako je primio proizvod koji je oštećen a oštećenje nije nastalo u toku transporta. Oštećeni proizvod ćemo zameniti novim proizvodom. U takvom slučaju povraćaja, prevoz robe se ne naplaćuje kao ni troškovi dostave novog proizvoda. U slučaju ne mogućnosti isporuke iste robe Monart će nadoknaditi kupcu vrednost robe koju više nije moguće isporučiti.
 • Reklamacije se neće uvažiti ukoliko kupac nije zadovoljan proizvodom jer ga je zamišljao drugačije, stoga uvek pažljivo naručujte, a za sve dodatne informacije dostupni su vam naši brojevi telefona.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

 • Monart se obavezuje da će čuvati privatnost svojih kupaca. Prikupljaju se samo nužni podaci o klijentima koji će biti strogo čuvani, dostupni samo Monartu i neće biti korišćeni u marketinške svrhe.
 • KAKO NAM JE BITNA DOBRA SARADNJA SA KUPCIMA, SVAKA SUGESTIJA, PRIMEDBA, POHVALA ILI PITANJE BIćE PAŽLJIVO RAZMOTRENI. STOGA SE NE USTRUČAVAJTE NEGO NAM PIŠITE NA monart@monart.co.rs ILI NAS POZOVITE NA 023/567-499 ILI 064/ 128-31- 46
© 2015 MONART
CENTAR ZA KREATIVNO STVARALAŠTVO

Uslovi korišćenja

Website counter